Sådan tilmelder du dig

Inden du starter på et kursus- eller uddannelsesforløb, skal din arbejdsgiver først søge om midler fra kompetencefonden.

Step 1: Find kursus- eller uddannelsesforløb

Start med at finde det kursusforløb, du ønsker at deltage på. Tag et kig på forskellige kursuskategorier under kursusinspirationen. Når du har fundet din kursuskategori, går du videre til listen på kursusudbyderens hjemmeside og finder det specifikke forløb, du ønsker at deltage på.

Step 2: Aftal forløbet med din arbejdsgiver

Når du valgt, hvilket kursus- eller uddannelsesforløb, du ønsker at deltage på, skal du aftale forløbet med din arbejdsgiver. Det kan være en god idé at finde et par forskellige tidspunkter til at gennemføre den ønskede uddannelse, så du sammen med din arbejdsgiver kan vælge det bedste tidspunkt for dit fravær. Prøv også tale med din arbejdsgiver om, hvad I forventer, at du/I får ud af din uddannelse.

Step 3: Tilmeld dig kurset

Du tilmelder dig kurset eller uddannelsesforløbet direkte ved den enkelte kursusudbyder eller skole. Tilmeld dig i god tid og vent på en bekræftelse på, at du har fået en plads på dit ønskede forløb.

Step 4: Indsend ansøgningen om tilskud

Inden kursusstart skal du (eller din arbejdsgiver) indsende ansøgningen om at få omkostningerne dækket af kompetencefonden. Såfremt din ansøgning om tilskud til selvvalgt uddannelse under bliver godkendt, vil din arbejdsgiver modtage en mail med bekræftelse af tilskud.

Sådan gør du

Se videoen og få et hurtigt overblik over, hvordan du finder information, kurser og værktøjer til din ansøgningsproces.

Se filmen her