Kursusinspiration

Vi har gjort det nemt for dig og samlet et uddrag af kurser inden for dit arbejdsområde. De øverste bokse er forslag til AMU fag, som er de mest brugte. Længere nede på siden kan du klikke dig videre til diplom- og akademifag. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik.

Tag en snak med din nærmeste leder om det kursus du ønsker at komme på.

 

Vælg dit arbejdsområde og se relevante kurserkategorier, hvorfra du kan klikke dig direkte videre til kursuslisten hos kursusudbyderen. Du kan hele tiden redigere i listen.

Lager
Butik
Administration


Excel

Ønsker du at styrke dine kompetencer indenfor excel, kan du vælge blandt flere muligheder. Vi har samlet en kursusliste over mulighederne med excel hos amukurs.dk.

Salg

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb indenfor salg, kan du vælge blandt flere muligheder. Bl.a. ERP for salg og lagermedarbejdere og salg og kundekommunikation. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb.

Bogføring

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb indenfor bogføring, kan du vælge blandt flere muligheder. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb indenfor bogføring.

Digitalisering

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb indenfor digitalisering, kan du vælge blandt flere muligheder. Bl.a. digitalisering i produktionen og it og digitalisering. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb.

Markedsføring

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb indenfor markedsføring, kan du vælge blandt flere muligheder. Bl.a. markedsføring i B2B og markedsføringkanaler. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb.

Detail og it

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb med fokus på it indenfor detail, kan du vælge blandt flere muligheder. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb relateret til detail og it.

Afsætning indenfor detail

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb om afsætning indenfor detail, kan du vælge blandt flere muligheder. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb relateret til detail.

Detail

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb inden for detail, kan du vælge blandt flere muligheder. På amukurs.dk finder du en samlet liste over alle uddannelses- og kursusforløb relateret til detail.

Lager

Ønsker du et kursus eller uddannelsesforløb inden for lager, kan du vælge blandt flere muligheder. Vi har samlet en liste over uddannelses- og kursusforløb relateret til lager på amukurs.dk.

Lagerstyring

Med et kursus eller uddannelsesforløb inden for lagerstyring, styrker du dine færdigheder og kompetencer i sammenhæng med lager og koordinering. På amukurs.dk finder har vi samlet en liste med flere muligheder, så du kan vælge det forløb og faglige interesser, som passer bedst til dit behov og ønske.

Administration og IT

Styrk dine færdigheder indenfor administration og IT. Vi har samlet en liste over flere muligheder hos amukurs.dk, så du nemt kan finde et uddannelses- eller kursusforløb, der passer til dine behov.

Sociale Medier

Ønsker du et kursus i sociale medier, kan du bl.a. tage et forløb om sociale medier i virksomheden og sociale medier som kommunikationskanal. Klik dig videre til kursuslisten hos amukurs.dk.